مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

ببخشید من تو سوال قبلی مطرح کرده بودم که آیا امکانش هست مادر بعد از طلاق فرزند تحت حضانتش را از شهرستان به تهران محل زندگی پدر و مادرش و خانه پدری اش ببرد یا نه؟ خیلی ها میگوید امکان آن نیست و باید فرزند مشترک در شهر محل زندگی قبل از طلاق نگهداری شود. حال مساله این است که این خانم چطوری به دور از خانواده خود و در شهرستان به زندگی ادامه بدهد؟ مسکن و معیشتی ندارد. آیا قاضی پرونده این مسایل را مد نظر قرار نمی دهد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ایا در دادنامه شما حق ملاقات زوج‌ نسبت به فرزاندتان مشخص شده یا نه؟