مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام. پدرم یه تیکه زمین به مساحت 4230 متر به صورت رایگان اهدا کرده به یه اداره ای اداره هم بخاطر این کار پدرم قول داد که خودشو و بچهاشو استخدام کنه ولی حرفاشونو جای ثبت نکردن ولی این وسط اداره سه تا قولنامه به تاریخهای متفاوت از پدرم گرفته که بدون در جریان بودن پدرم اقدام به گرفتن سند هم کردن که موفق شدن میخواستم بدونم که سه تا قولنامه متفاوت برای یه زمین و اقدام به گرفتن سند بدون پرداخت یک ریال پول قانونی هست؟؟هو ما الان میتونیم شکایت کنیم که زمینو پس بگیریم؟؟هکلا چکار میتونیم بکنیم ک ب حقمون برسیم؟؟؟ مرسی

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

میبایست قراردادهای شما مطالعه شود در صورتیکه صوری بودن معاملات اثبات شود معاملات قابل ابطال است