مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر و از کار افتادگی

باسلام حدود 11 سال که دیسک کمر دارم الان 4 مهره کمر زده بیرون و کانال نخاع تنگ شد پای راستم بی حس شد و قادر به کارکردن نیستم ولی به دلیل بیماری همسرم چون دچار عارضه سرطان میباشد نمیتونم ترک کار کنم سال 94 سکته قلبی کردم الان بجز مهره کمرم مهره گردن دچار بیرون زدگی دیسک شده و روزانه 16 عدد قرص میخورم حتی قرص مخدر هم میخورم در پروژه های اقماری ( عسلویه ) مشغول بکار هستم مدت کارکردم حدود. 18 سال میباشد که با احتساب خدمت سربازی 20 سال کارکرد دارم متولد 1350 هستم
مشکل قلبی هم دارم دچار پرفشاری خون هستم که حدود 20 سال که تحت نظر پزشک قلب هم هستم
سال 95 بیمارستان طالقانی کمیسیون پزشکی جهت درمان جدید دیسک کمر ( ژل درمانی ) نظرپزشک معالج 80 درصد بیماران دچار عارضه دیسک با تزریق ژل قابل درمان هستند ولی طبق نظریه پزشکان بیمارستان من جز 20 درصد بیماران هستم که ژل درمانی جواب گو نمیباشد
سوال داشتم به نظر شما من میتونم درخواست از کارافتادگی جهت بازنشستگی بدهم
ممنون میشم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمدرضا طراحی

جناب آقای محمدرضا طراحی :

شما درخواست بدين
تصميم نهايي با كميسيون مربوطه پزشكي مي باشد كه در صورت تاييد حتما شامل خواهيد شد