مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند قطعی مالکیت خودرو

باسلام من یک سال قبل یه پژو 405 از بنگاه خریداری کردم به صورت اقساط و تمام کمال مبلغ خودرو دادم و رفتم تعویض پلاک کردم همون روز قرار بود چک آخره که پاس کردم بریم دفترخانه سند قطعی شو انتقال بدن چک پاس کردم ولی از سند قطعی خبری نشد باز چندین بار رفتم در بنگاه هی امروز فردا میکنه ولی خبری از صاحب اول ماشین نیست منم از شهر دیگه خریدم چیکار باید بکنم چندین بار رفتم قرار بوده سند انتقال بدن هنوز خبری نیست سند به اسم یه خانم و فقط وکالت کاری داده به کسه دیگه که رفتم با همون از طریق بنگاه دار تعویض پلاک کردم ولی از این خانمه خبری نیست شماره موبایل شم خاموشه و ادرس هم که تو سند داده الان اونجا نیست پیداش نکردم
ممنون میشم راهنماییم کنین..

پاسخ ها :

محمدرضا طراحی

جناب آقای محمدرضا طراحی :

دادخواست الزام به تنظیم سند به انضمام کلیه خسارات را مطرح نمایید