مشاوره حقوقی رایگان - ماده 696 قانون مجات اسلامی

سلام و خسته نباشید.
میخواستم ببینم کار ان ماده چی هست . من چندی پیش دزد به خانم زد و تعدادی وسایل بردند و دادگاه دوسال برای متهم زندان حکم دادند و الان چند ماه هست درزندان هستند . حالا دادگاه بهم میگه باید ماده 696 امضا کنم و تحویل بدم و در متن این نامه نوشته شده پس از رد مال آزاد گردد و من نمیخوام متهم آزاد گردد ولی دادگاه میگه من مجبورم امضاکنم یا هرجور خودشون دوستداشته باشند عمل می کنند اگر امضا نکنم و سوال کردم که نمیخوام آزاد بشن گفتند شما امضا کنید آزاد نمیشه وباید 2سال زندان باشه و بعد آزاد میشه و این نامه برای این است . آیا این درسته و من اگر امضا کنم بعد از دوسال آزاد میشه یا نه . ودر کل ماده 696 برای چی هست من اگربخوام آزاد نشوند حتی اگر وسایل منو بهم بدند باید چکارکنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر رد مال انجام شده است چون حبس جز مجازات عمومی هست الباقی حبس احتمالا آزادی مشروط یا از تخفیفات قانونی میخواهند استفاده کنند ایشان که مربوط به شما نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با ذکر ماده مشکل حل نمی‌شود راه حل و درمان کار وکالت دادن به یک وکیل متخصص است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر رد مال انجام شد بقیه موضوع در صلاحیت دادگاه است که چه تصمیمی بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طرف مقابل به رد مال محکوم شده است می‌بایست مال را بپردازد و بعد از اینکه مال پرداخت شد سایر موارد در صلاحیت دادگاه محترم می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله صحیح است
امضا نمایید و
آزاد ‌نخواهد شد
و متهم باید ابتدا مال مسروقه را رد نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رد مال انجام میشود بقیه موارد تصمیم دادگاه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیقتر دارد.میزان سرقت چقدر بوده؟ الزامی به رضایت ندارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سارق علاوه برحبس به رد عین مال محکوم شده شما می بایست قبل از پایان حبس تقاضای اعمال ماده 696 و ماده 3 قانون اجرای محکومیت های مالی را به قاضی اجرای احکام تقدیم نمایید ، ماده 696 قانون مجازات اسلامی جهت استیفای حقوق محکوم له است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رد مال و مجازات حبس برای مرتکب است و شما نمیتوانید مرتکب را بیش از مجازات قانونی در حبس نگه دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

امضا کنید.منظور این است که پس از تحمل حبس و رد مال آزاد میشود.امضا شما برای رد مال است.قطعا مجازات حبس را باید تحمل کند