مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام. همسرم درخواست مهریه کرده و مهریه ایشان 180سکه است، آیا از من به عنوان پیش قسط تعدادی سکه میگیرن یا از همون اول تقسیط میکنند، اگر تقسیط کنند هرچند ماه یک بار یک سکه میگیره؟ من از لحاظ مالی به جز 180 م پول پیش خونه هیچی ندارم و شغلمم حسابدار یک شرکتم و آیا بعد از درخواست مهریه که همسرم بده چند وقت بعد از من مهریه میگیرن چقدر فرجه دارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما به کل محکوم میشید برای اینکه تقسیط بشه باید اعسار بزنید شهود ببرید
اگر پذیرفته شود قسط بندی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر تقریبا سالی یک سکه به عنوان اقساط تعیین می شود.
پیش قسط نیز با توجه به وضعیت و درآمد زوج تعیین می شود
که در حال حاضر معمولاً یک دو سکه بیشتر پیش پرداخت تعیین نمی شود.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام سوالتان طولانیست از مشاوره تلفنی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اگر حکم قطعی اعسار صادر شد ، مهریه اقساط گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با توجه به توان شما تعیین می کند تا یک سال میتونی لفتش بدی

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

برای تقسط باید دادخواست اعسار تقدیم کنید.
پرداخت هم زمانی هست که رای قطعی شده و مهلت مشخصی وجود نداره.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بعد از قطعیت رای مهریه میتوانید درخواست اعسار بدهید بسته به شرایط مالی شما اقساطی خواهد شد، معمولا هر سال یک سکه به صورت یک یا دو سکه نقدی

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام، دادخواست اعسار مطرح نمایید، شرایط و تمکن مالی شما توسط قاضی رسیدگی کننده بررسی، استعلامات لازم انجام می شود و با توجه به توانایی مالی پیش پرداخت و اقساط تعیین می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعد از صدور اجرائیه
یکماه مهلت اعسار دارید
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولا یک الی پنج سکه بعنوان پیش قسط دریافت میشود و مابقی به شکل اقساطی با توجه به شرایط مالی شما مدنظر خواهند گرفت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به درآمد شما دارد اوصولا مقداری سکه در نظر گرفته می‌شود می‌تواند کمتر از یه سکه باشد می‌تواند بیشتر از یک سکه باشدو الباقی 6 8 10 12 ماه یک سکه پرداخت می‌شود

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

سلام نگران نباشید مهریه اقساط میشود و تعدادی سکه برای پیش پرداخت تعیین میشه که بسته به رویه شعبه و تمکن مالی شما داره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایطی اقتصادی زوج تقسیط توسط قاضی میشود