مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

با سلام
بنده با یه نفر پرونده حقوقی دارم. شاهدی برای این قضیه معرفی کردم هنوز دادگاهم تشکیل نشده. ولی طرف مقابل پرونده با شاهد بنده سر موضوع شاهد بودنش دعوا کرده و الان از شاهد بنده شکایت کرده تا پرونده کیفری تشکیل بدن هنوز دادگاهشون تشکیل نشده. سوالم اینه آیا این شخص همچنان میتونه بعنوان شاهد بنده در دادگاه حاضر بشه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در بادی امر اشکالی ندارد. ولی نیاز به ارائه جزئیات بیشتری داره.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر منع قانونی ندارد
صرف شکایت و خصومت فعلی در این خصوص نباید مشکل ایجاد کند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص اظهارات شاهد و قبول یا رد اظهارات شاهد یا قبول جرح شاهد با قاضی رسیدگی کننده می باشد .