مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

درود
در سال 96 به عنوان مدیر فنی یک شرکت متضامنا باشرکت محکوم به پرداخت 1 دیه کامل در حق ورثه کارگر فوت شده شرکت شدیم به مبلغ 210 میلیون
شرکت از بیمه مسیولیت استفاده کرد و 150 میلیون پرداخت کرد
من نداشتم پرداخت کنم
آیا امروز دیه را بر اساس نرخ روز باید بدهم یا چون مقداری از مبلغ دیه را وراث دریافت کرده اند به نرخ همان روز ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی باید رویت شود همچنین کلیه پرونده نیاز به مطالعه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله باید باقیمانده دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دیه پرداخت نشده باشد به نرخ روز محاسبه می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
هرانچه تادیه نشده باشد
دیه به نرخ روز محاسبه می گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
آنچه از دیه باید پرداخت کنید به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.