مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام. شوهرخواهرم با نقشه قبلی یه دختر رو فرستاده که با آبجیم دوست بشه و هرچیزی که ماله گذشته بوده باپیام ازش بپرسه اینم گفته در حد دوستی بوده و .. رابطه ای نبوده و شوهرش رفته پیامکایه تلگرام اون دختره رو پرینت گرفته و قبل ازاینکه پرینت هارونشون بده رفته بانقشه گفته بیا بریم میخام ماشین روعوض کنم ماشین رو به نام خودش زده شوهرش و النگو دستشم دراورده. بعدش رفتن بچه یه سالونیمشون رو خونه داداشم گذاشتن بعدم رفتن خونه خودشون پرینتارونشون داده ودعواشون شده و سیلی زده به ابجیم که رفته دکتر(گفتن پرده گوشت پاره شده.)بعدم بهش گفته برووسایلتو برداربرو خونه بابات.
الان چیکارمیتونه انجام بده میتونه ادعای تهمت کنه که اون پیامارو اون نداده؟یا بانقشه ماشین روگرفته و سیلی زده که پرده گوشش پاره شده؟؟
و هی بهش میگه بیابریم تفاهمی بگذریم ووقت مشاوره طلاق تفاهمی گرفته! و خودشم یگان ویژه بوده چندماهی هس رفته تو بخش اگاهی.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زوجه باید حتما شکوائیه ضرب و جرح را اقامه نماید و نامه پزشکی قانونی اخذ نماید
از بابت خودرو امکان شکایت وجود خواهد داشت
زوجه باید مهریه خود را مطالبه نماید و درخواست اجرای مهریه را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خواهر شما می توانند مهریه و نفقه خود را مطالبه کنند.
بابت سیلی هم با مراجعه به پزشکی قانونی شکایت ضرب و جرح عمدی طرح کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این شوهر خواهرتان نه شما و نه خواهرتان نمی توانید در بیفتید باید وکیل بگیرید ولی فورا خواهرتان را ببرید کلانتری محل وقوع جرم تا اعزام کنند پزشکی قانونی