مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجور معوقه

سلام. بنده یه ماشینی به مدت 4 ماه جداگانه و 2 سال جداگانه اجاره دادم حالا این ماشین به سرقت رفته تو نیمه دوم سال و بنده دو بار از ایشون خیانت در امانت و جعل سند شکایت کردم و متاسفانه در هر دو هم شکست خوردم چون دوماه از قرار داد اولیه بیشتر مطالبه کردم شکایت کردم چون من اون قرار داد رو امضا نزدم فقط خودش امضا کرده بود..و حالا ایشون اومده در راستای پرداخت مطالبات بنده طبق قرار داد ادعا داره که ماشین ازم دزدیده شده و من پول نمی دم...و طرف مقابلم که محکوم علیه حساب میشه اشاره کرده به پرونده های قبلی که من توش شکست خوردم...و قاضی وقت مطالبه و استناد به پرونده های شکست خورده گذاشته تا رای رو صادر کنه ..به نظر شما رای من چگونه میشود آیا من کرایه هام رو طبق قرار داد دوساله ای که بین ما بسته شده خواهم گرفت یا نه تا زمان سرقت تعلق میگیرد؟! ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید قراردادهای منعقده و رای های قبلی و دادخواست ایشان را ببینم تا بتوانم درست مشورت بدهم با توضیحی که شما دادید فقط،میتونم بگم انشاالله که رای به نفع شما صادر شود