مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر متوفی

سلام
بنده پدرم 12سال بیمه عمر استخدام کشوری پرداخت کرده وبازخرید کرد وبعد از 20سال از بازخرید شدن باز نشسته شدو سال 97برحمت خدا رفتن آیابیمه عمر به فرزندان متوفی تعلق میگیرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بیمه عمر داشته باشد بله مطابق قانون ارث تقسیم می‌شود مگر اینکه خودش تقسیمات دیگری را از قبل ذکر کرده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر بیمه عمر داشته باشد و ذی نفع تعیین نشده باشد مطابق قاعده ارث تقسیم میشود