مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه

سلام پسری 26ساله هستم بادختری14ساله درارتباط هستم میخواستم ببینم ایامن واین دخترباهم ازخونه فرارکنیم میتونیم بدون اذن پدردخترازدواج کنیم؟ایامادستگیربشیم ودختربگه که بارضایت خودفرارکرده برای من مجازاتی درنظرگرفته میشه؟!

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بدون اذن پدر ازدواج ثبت نمی شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بدون اذن پدر ممکن نیست مگر اینکه دختر درخواست به دادگاه برای اذن بده و اگر فرار کنید و دختر اعلام کند با رضایت فرار کرده اید و پدر دختر رضایت ندهد می تواند مرتکب جرم رابطه نامشروع شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
به هیچ عنوان این کار را نکنید بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید وبه مشاور خانواده رجوع نمایید.