مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام بنده چند وقت پیش یه پیامکی داشتم که پرونده شما به داداگاه کیفری ارجاع شده در صورت لزوم برای شما ارسال می‌شود تا دیروز که یه پیامکی برام اومد که نظر خود را در مورد مراحل به داداگاه بنویسد
در صورتی که من اصلا پیامکی برام نیومد که در سامانه ثنا ابلاغیه دارم
میخواستم بدونم میتونم برم داداگاه بگم من اصلا ندیدم یا برام پیامکی نیومد تا در اون تاریخ آنجا حاضر بشم
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری
حتما حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثنا پیگیری کنید.پیامکها باید از سرشماره عدل ایران باشد