مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام
من در حوزه اموزش ارز دیجیتال فعالیت میکنم
به علت تاخیر و ناقص بودن اموزش مجازی ام از من شکایت شده
متن زیر در اخر داد نامه اومده
میشه بگین الان معنیش چیه؟ و چیکار باید بکنم؟
قسمت های خصوصی رو با * عوض کردم

«رای شورا »
در خصوص دادخواست تقديمی خواهان آقای *فرزند *به طرفیت خوانده آقای*** فرزند
***به خواسته های 1.تامین خواسته و 2.استرداد وجه واريزي به حساب خوانده به شرح متن به انضمام كلیه خسارات
دادرسي وارده من جمله هزينه دفتر خدمات قضائي و خسارات تاخیر تاديه قانوني و حق الوكاله وكیل احتمالي، با عنايت به
جامع اوراق پرونده و موضوع خواسته و استعالم به عمل آمده از بانک مربوطه آدرس ثنا خوانده :«استان آذربايجان شرقي
- شهرستان تبريز ***» می باشد، لذا مستندا به ماده 9 قانون شوراهای حل اختالف و مواد 11 و27
قانون آيین دادرسی مدنی قرار عدم صلاحیت به شايستگی رسیدگی در شوراهای حل اختلاف شهر تبريز صادر و اعلام می
گردد. مقرر می دارد دبیر محترم پس از برگ شماری اوراق پرونده از آمار کسر و به مرجع صالحیتدار ( شوراهای حل
اختالف شهر تبريز) ارسال گردد .

میشه بگین باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما نیاز به اقدامی ندارید صبر کنید تا مجدد برایتان ابلاغ وقت رسیدگی بیاید و سامانه ثنای خود را بصورت هفتگی چک کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام خاصی از سوی شما لازم نیست. شورای حل اختلاف شهر مربوطه به صلاحیت شورای حل اختلاف شهر تبریز قرار عدم صلاحیت صادر کرده است و شما بایستی منتظر ابلاغیه‌های بعدی از طریق سامانه ثنای خود باشید.