مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت و مزاحمت پسر همسایمون

سلام خسته نباشید
من ی دخترم 20سالمه الان ی چهار سالی هست که پسر همسایمون که دوسال از من بزرگتره آزار جنسی میکنه مهم هم براش نیست که مثلا تو کوچه باشه یا چیزی .یا به زور منو میبره تو مکانی یا که همونجا تو کوچه یه بار ک منو بزور برده بود ی جایی وقتی که میخواستم برم گوشیمو داد منم فقط برای چند ثانیه از اطرافم و ی قسمت از بدن اون که رفته بود در رو باز کنه گرفتم .الان بخاطر این مسئله خودم تنها جرعت نمیکنم توی کوچمون رد بشم.دیگه بعد چند وقت رفتم به مامانم گفتم که این داره منو اذیت میکنه و یه کاری کنین(نگفتم که بهم دست زده فقط گفتم که به زور میخواست منو ببره که من نرفتم)دیگه مامانمم رفت با باباش و عموش صحبت کرد ولی این نمیدونم چ حقه ای بپا کرده که از اونا هم نمیترسه و باز اذیت کردنای خودشو ادامه میده ولی من دیگه خداییش طاقت ندارم نمیدونم میشه همینجوری برم شکایت کنم؟خوانوادم و دوستام میدونن ولی نمیدونم چجوری برم شکایت کنم و چی بگم ،اصلا چ محازاتی براش در نظر میگیرن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت به نوامیس و اذیت و آزار جنسی شکایت کنید.
اگر به شما تجاوز کرده و رابطه با رضایت شما نبوده می توانید با عنوان تجاوز به عنف نیز شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه مزاحمت بانوان و آزار جنسی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
اگر تجاوزی نیز صورت گرفته است بدون ترس از آبرو و ترس از هیچ چیز دیگری شکایت تجاوز به عنف را مطرح کنید.