مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب و اثبات خسارت وارده

شاکی مدیر مدرسه ای است که در روز اردو ماشین خود را داخل مدرسه گذاشته و مدرسه تعطیل بوده عصر که برای بردن ماشین خود به مدرسه مراجعه می کند می بیند که شیشه و آیینه و در و پیکر ماشین شکسته و خورد شده اند به کلانتری اطلاع می دهد صورتجلسه می کنند و کلی هزینه و رفت و آمد و در آخر صدور قرار نهایی دادسرا توسط بازپرس بدین وضع که شرح آن آمده :
دادستان و رئيس محترم دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان .....؛ سلام عليکم
در خصوص شکایت آقای ..... عليه آقای ....... دائر بر تخریب خودرو همانطور که در پرونده ملاحظه میگردد شاکی دليلی به جز دوربين مداربسته ارائه ننموده و دادسرا و مرجع انتظامی نيز در احضار و جلب متهم جهت تطبيق نامبرده با تصاویر مضبوط در دوربين توفيقی حاصل ننموده اند و نيز با پذیرش عقيده دادستان محترم مبنی بر کيفيت و مفاد فيلم ضبط شده (که ضميمه پرونده می باشد) و نيز در خصوص شکایت شاکی فوق عليه متهم فوق دایر بر ورود به عنف به مدرسه با پذیرش عقيده دادستان محترم مبنی بر اینکه ورود به مدرسه جرم نمی باشد نهایتاً به لحاظ فقدان وصف کيفری موضوع اخيرالذکر و بلحاظ عدم کفایت ادله اثباتی در احراز بزه مستظهرا به اصل فقهی برائت و با استناد به مواد 4 و 265 قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 1392 قرار منع تعقيب صادر و اعلام ميگردد قرارهای صادره ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه کيفری دو شهرستان… مي باشد مقرر میدارد دفتر پرونده به رویت دادستان محترم برسد و در صورت موافقت ایشان قرار ابلاغ گردد.
شاکی چگونه اثبات و اعتراض کند که بتواند جبران خسارات وارد را بنمایید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام فیلم دوربین یک دلیل متقن و محکم است که اگر کیفیت نداشته باشد با شناسایی شدن متهم در فیلم توسط غیر می توان به نتیجه رسید.
چند نفر گواهی کنند فرد در فیلم متهم است.
به نظر میرسه یا بازپرس خاطره خوبی از مدیرشون نداشته.
یا مدیر این پرونده را مستحق تخریب ماشین دانسته
یا واقعا نمی تونسته با دلایل موجود کسی را متهم کنه
شناسایی فرد در دوربین توسط دیگران