مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار مانع از رسیدگیست؟

سلام وقت بخیر

بنده دعوی الزام به تنظیم سند رسمی و صورت مجلس تفکیکی و الزام به اخذ پایان کار و خسارت عدم انجام تعهد را همزمان با اعسار از هزینه دادرسی نسبت به طرف مقابل رو ارائه دادم
قبل از صروع جلسه رسیدگی مدیر دفتر گفتند که شاهدان اعسارت کجا هستند که در پاسخ گفتم در متن ابلاغ نوشته شده حضور شاهدان برای رسیدگی و من شاهدان مجلس مبایعه نامه رو اووردم

مدیر دفتر گفتن تشریف ببرید ابلاغ میاد و اجازه ورود به اتاق قاضی رسیدگی ندادند

حال سوال :

1- ایا نبود شاهد اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مانع از رسیدگیست؟

2- با توجه به اقدام مدیر دفتر پرونده به طور کامل رد خواهد شد و یا فقط اعسار هزینه دادرسی

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، شهود اعسار باید حضور پیدا می‌کردند علی ایحال منتظر تصمیم دادگاه باشید ، با رد اعسار میتوانید هزینه دادرسی را پرداخت کنید تا پرونده به جریان افتد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
احتمالاً اعسار شما رد شود ولی مابقی دادخواست ( الزام به تنظیم سند و ... ) در صورت واریز هزینه دادرسی ادامه می یابد .