مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال در ثبت

خانم مهریه خود 214 سکه رو از طریق ثبت به اجرا گذاشته است و سه دونگ خانه 50 متری (سه دونگ دیگه بنام زوجه هست و کل 6 دونگ در رهن بانک مسکن هست) همراه یک چهارم حقوق و پاداش و عیدی و سنوات رو توقیف کرده است
بنده اعسار زدم و حکم 20سکه پیش و هر 7ماه 1سکه اومد.
از طرفی خانه ذکر شده در رهن مستاجر بوده که دو ماه پیش مهلتش تموم شده و درخواست پولش و تخلیه خونه رو کرده که بنده بدلیل نداشتن پول و البته توقیف شدن ملک نتونستم پولش رو بدم و بدهکارم بهش (مستاجر شکایت کرده و هر روز 500ت جریمه داره ثبت میشه برای ما)
حالا سوالم اینه
برای پرداخت پول رهن مستاجر امکان رفع توقیف سهم سه دونگ بنده وجود داره؟
سوال دوم هم اینکه با ارایه حکم دادگاه اعسار به اداره ثبت امکان رفع توقیف یک چهارم حقوق وجود داره؟
چون بنده توانایی پرداخت هم سکه و هم کسر شدن حقوقم با هم رو ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان رفع توقیف نمیباشد.
شما باارائه مدارک کسر از حقوق میتوانید از دادگاه درخواست نمایید که رای اعسار را به جهت مطالبه یک دین واحد از دومنشا متوقف نمایید. بهرحال وصول یااز اداره ثبت یا از طریق دادگاه میبایست انجام گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص رفع توقیف از اموال بایستی گفت تا زمانی که تکلیف مهریه تعیین نشود امکان رفع توقیف وجود ندارد. جای تعجب است که چگونه در صورتی که اموالی از شما شناسایی شده است اعسار شما پذیرفته شده است؛ چرا که زمانی که اموالی از محکوم‌علیه شناسایی شود ابتدا از محل فروش آنها، نسبت به پرداخت محکوم‌به اقدامات لازمه صورت می‌گیرد و در صورتی که مالی شناسایی نشود اعسار پذیرفته خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر امکانش نیست.آنچه از طریق ثبت توقیف شده به عنوان اموال شناسایی و توقیف گردیده