مشاوره حقوقی رایگان - شکوایه برام ارسال شده

سلام میخاستم بدونم شخصی که از من شکایت کرده اسمش چیه موضوع شکایت چیه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به شماره پرونده ارسالی از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سایت عدلیران وارد سامانه خود شوید و از طریق گزینه اطلاع‌رسانی روند پرونده در جریان شکایت قرار گیرید و اگر شکوائیه برای شما ابلاغ نشده است شماره رهگیری آن را از طریق روند اطلاع‌رسانی پرونده یادداشت کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به پرینت شکوائیه اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هروقت فهمیدید به ماهم اطلاع بدین کاربر محترم در خود شکواییه اگر اسمش ثبت نشدده باید به ثنایتان ورود کنید ودر خلاصه پرونده اسم شاکی را مشاهده کنید نعوذبالله ماپیامبرکه نیستیم وعلم غیب نمی دانیم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادسرا باشید
یا حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید