مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پروانه ساخت و جلوگیری از عقب نشینی

باسلام زمینی به متراژ380متر در روستا دارم که قولنامه است حدود 120متر بنا حاشیه زمین کنار کوچه ساختم حالا پس از اتمام ساخت که برای کنتور درخواست کردم مهندس نقشه بردار عرض 3/5متر از زمین در طول 19متر را داخل کوچه زده یعنی کوچه باید 8متر باشه ولی ما طبق ساخت و ساز های کوچه های دیگه عرض رو 4متر گذاشتیم.یک سمت کوچه کلا ساخت و ساز فقط سمت خونه من هیچ ساخت و سازی نیست .زمان ساخت برای پروانه ساخت هم اقدام نکردم الان میگن یا 75متر عقب نشینی کنید یا 35میلیون جریمه نقدی پرداخت کنید میخواستم بدونم راهی هست که بدون عقب نشینی با پرداخت جریمه کمتر کنتور بگیرم از زمان ساخت خونه 5سال میگذره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات زمین است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به این نظر در مهلت مقرر قانونی اقدام به اعتراض کنید.