مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام
خانم بنده بعد از دو ماه عقد دائم شروع به لجبازی کردند و گفتند که من یکجا همه مهریه ام را می‌خواهم ولی من توان پرداخت مهریه را به صورت یکجا نداشتم ایشان نیز از دادگاه درخواست مطالبه مهریه کردند و دادگاه نیز با توجه به عدم توان پرداخت بنده، من را معسر شناخته و مهریه را قسط بندی کردند.خانمم بعد از این حکم که در حدود 2 سال طول کشید فهمید که دیگر نمیتواند مهریه اش را یکجا دریافت کند وکیل اختیار کرده و دادخواست طلاق به درخواست زوجه به دلیل کراهت شدید و 2سال مفارقت جسمانی که موجب عسر و حرج زوجه شده تنظیم کرده. ولی بنده قبل از درخواست مهریه خانمم از دادگاه به دلیل اینکه حاضر به آمدن در خانه مشترک نشد با وجود اینکه مدخوله بود درخواست الزام به تمکین کردم و حکم ناشزگی از خانمم دارم. و به دادگاه نیز لایحه دادم مبنی بر اینکه من به همسرم عشق وعلاقه دارم و در طول مدتی که در کنار هم بودیم همه گونه وظایف همسری از جمله نفقه و حتی رابطه عاطفی زناشویی نیز باهم داشتیم و به اقرار
همسرم ایشان مدخوله است و باکره نیست و من راضی به طلاق او نیستم.
حال سؤال این است : با وجود اینکه حکم الزام به تمکین خانمم صادر و ناشزه بودنش قطعی شده و خانه مسکونی با لوازم تهیه شده و اجرائیه هم صادر شده آیا قاضی دادگاه می‌تواند بدون رضایت بنده حکم طلاق به درخواست زوجه با بذل کل مهریه به علت مفارقت جسمانی و کراهت که موجب عسر و حرج زوجه شده بدهد؟ به چه دلیل محکمه پسندی و استناد به کدام ماده؟
اگر آری چگونه دفاع کنم که حکم قاضی نقض شود؟
لطفا جواب مفصل و کامل بدهید
ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جدا زندگی کردن زن و شوهر می تواند از عوامل اثبات کننده کراهت باشد اما به صرف آن نمی توان اقدام به طلاق نمود
برای دفاع بهتر است لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم گردد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید تا دقیق راهنمایی شوید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به جزئیات پرونده دارد درصورتی که دادگاه نظر برعسروحرج زوج داشته باشد میتواند به طلاق حکم بدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اعلام کرده کل مهریه را می بخشم و حتی اقساطی که دریافت نمودم را پس میدم ممکنه حکم طلاق را صادر کند ولی شما هم حق تجدید نظر خواهی و بعد فرجام خواهی دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
زوجه علیه خودش اقدام کرده و نمیتواند اقدامی جهت طلاق کند
ایشان مسبب این وضعیت است
شما بعنوان زوج ظاهرا به تکالیف قانونی خویش عمل کرده اید
اگر واقعیت آنچه باشد که در سوال آمده است
جای نگرانی نیست برای شما
مستند و مستدل دفاع کنید
حتی المقدور با یک وکیل مبرز دادگستری همراه شوید.