مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به خدمات ابلاغ زندانی

اقا سلام در روند پرونده درج شده که ابلاغیه تصمیم نهایی به علت عدم امکان ابلاغ به دفتر شعبه اعاده گردید وهیچ پیامکی هم نیومده یعنی مربوط به قرار منع تعقیب زندانی ام هست ممنون میشم راه کاروبگید که بایدچکارکنم تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام برای اطلاع به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این عبارت نشان‌دهنده آن است که ابلاغی صورت نگرفته است و بهتر است به نحو حضوری این موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.