مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام ع هستم با 38سال سن و 12سال سابقه بیمه من در حین کار انگشت دستم قطع شد که رفتم بیمارستان پیوندش زدند ولی رسما از کار افتاده و خم و راست نمیشه دکترم برایم از کار افتادگی رد کرد الان دارم بیمه بیکاری میگیرم و هنوز بعد از یکسال اقدامی برای از کار افتادگی نکردم امسال به دو بیماری گرفتار شدم که مجبور شدم در یکسال 5 بار عمل کنم بیماریهای من یکی فیستول بود و اون آبسه اسکورتوم خواستم بدونم من ایا این بيمارى ها رو از کار افتادگی تاثیری میگذاره اگه جواب مثبته از چه راهی وارد شوم بهتره و از کار افتادگیه من کلی میشه یا جزیی با این سوابق و این مریضیها شما چه توصیه ای برای من دارید ممنون از لطفتون امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السؤ

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ابتدا با گزارش موضوع حادثه به بازرسی اداره کار اقدام ونظریه کارشناس حوادث را دریافت وسپس باطرح شکایت علیه کارفرما از طریق مراجع قضائی نسبت به موضوع ایراد صدمه غیر عمدی در حین انجام کار اقدام با احراز میزان صدمات از طریق ارجاع امر به پزشکی قانونی وطی فرایند رسیدگی وتعیین درصدتقصیر هم دیه وهم موضوع از کار افتادگی قابل پیگیری خواه دبود . موفق باشید