مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی پرونده و منع تعقیب

بنده اواخر سال نودوهشت باماشینم چپ کردم و از بیمه شخص ثالث استفاده کردم و بعد از مراحل قانونی به نمایندگی بیمه مراجعه کردم اوناگفتن نامه ازدادگستری بگیربراپزشکی قانونی ومن دندان جلو نصفش شکست و دستم چندتابخیه وکمی سردردوبعدازمدتی نامه پزشکی قانونیومهروپلم شده بردم نمایندگی گفتن دندونتو بخیه روبخوای زودترمیدیم سردردتم یکسال طول میکشه پیچیده هستش بخوام توضیح بدم برات مسئول بیمه به من گفت منم قبول کردم حدوداشیش میلیون بهم دادن ومن هروزسردردام بیشترمیشد وحافظه من کوتاه وبلندش به مشکل خورده بود حتی الانم همینطور توتکلمم همینطور ومن رفتم بیمه گفتم ازاونوقت اینشکلیه شدم بعدازکلی اصرارنامه به بازپرس ومی گفت بیخوده نرو تموم شده ومن رفتم مشکلوقاضی گفتم دوباره نامه پزشکی قانونی داد ورفتم بیمه میگفتن الکیه محاله نمیدن گفتم دادن دیگه ومن سی تی اسکن سرگرفتم و نامه پزشکی قانونیوبردم نمایندگی لازمبه ذکراست اون موقع تهران بودیم ونمایندگی شهرستان بعدرفتم تهران زنگ زدن بیاپیگیر پروندت باس دوران اوج کورونا رفتم غقط قاضی چندتاسوال پرسید بعد رای صادرشده بود اونااعتراض زده بودن ودوباره خواستارمن شدن که برم شهرستان من نرفتم سایت ابلاغیه گوشی بازنمیشد تادیدم رای نهایی اومد منع تعقیب وایجاب ضربات عمدی نامبرده یعنی من چندماه قبل دیه روگرفتم رضایت دادم وحالا دوباره خواستارهمان پرونده هست وبدلیل حاضرنشدن وصدمات عمدی رای به نفع اوناتموم شد و حتی بهم زنگ میزدن وتمسخرمیکردن وفهمیدم زوالی عقل دیه اش اونموقع صدوپنجاه میلیون بودکه من بخاطرزودترگرفتن وصحبتهای متصدی بیمه که میگفت طول میکشه برای اونه ایاپرونده من مختومه شده من میتونم دوباره به جریان بندازمش چون نوشته بوداگرنتوانی ثابت کنی تبعاتش دامنگیرخودت میشه ایاباگرفتن وکیل میشه کاری کرد ممنون کامل توضیح دادم که اگه راهی هست بعدازچندسال سه باره پیگیرشم سپاسگذار ممنون جواب وکمک کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.