مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نشدن مابقی پول خودرو توسط خریدار

با سلام. بنده در تابستان 97، یک خودروی بی ام و را به شخصی فروختم. چون موتور ماشین خراب بود و ماشین حرکت نمیکرد، برای انتقال سند دچار مشکل شدیم زیرا پلاک خودرو به نام من نبود و چون ماشین حرکت نمیکرد امکان تعویض پلاک وجود نداشت، و قرار شد وقتی ماشین توسط خریدار تعمیر شد، کارهای تعویض پلاک انجام شود و بعد برای انتقال سند اقدام کنیم، که پنج میلیون هم قرار شد بعد از انتقال سند پرداخت کنند.
بنده سه ماه پیش همراه ایشان رفتم و کار تعویض پلاک را انجام دادم قرار شد ایشان با من تماس بگیرند برای انتقال سند.
از آن زمان تاکنون ایشان پاسخ تلفن من را نمیدهند که برای انتقال سند اقدام کنیم و من پنج میلیون باقی مانده را دریافت نکردم. چگونه میتوانم برای دریافت مابقی پول اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر قراردادکتبی یا شاهد فیش واریز وجه دارید باید دعوای مطالبه الباقی ثمن را مطرح کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مستند به قرارداد خود اظهارنامه ای ارسال نمایید و تاریخ مراجعه به محضر را نیز در صورت عدم تعیین معلوم نمایید و سپس مستند به اظهارنامه مطالبه مابقی ثمن نمایید