مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگ

با سلام
بنده قصد دارم خودرو لیزینگ mvm از شخصی خریداری کنم اما به دلیل عدم پرداخت اقساط خودرو در حال حاضر توقیف شده و میخواستم بدونم اگه بنده این خودرو را بخرم و الباقی اقساط رو خودم پرداخت کنم در زمان تنظیم سند به نام بنده توسط شرکت لیزینگ به مشکل مواجه نمی شوم
و آیا امکان خرید و فروش خودرو های لیزینگی در بازار های ازاد امکان پذیر است و برای خریدار مشکل ساز نمی شود....

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
با پرداخت اقساط ميتونيد از خودرو رفع توقيف كنيد و با هماهنگي شركت بعد از نقل و انتقال پرداخت اقساط رو به خودتون منتقل كنيد.

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با شركت ليزينك هماهنگ بفرمائيد، مشكلي متصور نيست