مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار یا حکم قطعی

سلام و سپاس فراوان
به حکمی که قطعی شده چطور میشه اعتراض کرد در صورتی که به ما دروغ گفتن و به نا حق حکم صادر شده که تضاد و ابهامات زیادی در حکم وجود داره بشرح ذیل
1 در بالای حکم نوشته شکات و در متن نوشته شاکی 2 در قسمتی نوشته اقرار متهم ( اصلا حضور پیدا نکرده ) 3 جلب وی بدلیل عدم حضور و بعد نوشته عدم توفیق وی در جلب
بصورتی که بظاهر برای یک نفر صادر شده اما در اصل دو نفر هستن و اینو به ما نمیگن حتی شخصی تو همون پرونده گفته من زدم و رای باز شده و ما اینو خیلی اتفاقی متوجه شدیم اما اجرا احکام منکر میشه ضمن اینکه مطمئن هستم جرم‌های دیگری رو نسبت دادن اما نمیگن چیکار باید کرد ؟ به قاضی بدوی اعلام کنیم یا آمده دادرسی ؟چون شکات قاضی رو فریب دادن و حتی نامه پزشکی قانونی رو هم با رشوه گرفتن و اینکه با یه شماره پرونده هی رفتن شکایت رو شکایت گذاشتن و ما بی اطلاع بودیم لطفا راهنمایی کنید
ضمن اینکه از جناب آقای عاشوری نهایت تشکر و قدردانی رو بدلیل پاسخگویی تمامی سوالاتم رو دارم و از همچنین از تمامی وکلا بی نهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

با توضیحات شما دادنامه قطعی نیست به نظر میرسد میتوانید واخواهی کنید