مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام خسته نباشین من تصادف کردم و مقصر نیستم ابلاغیه اومده واسم چی میگه کی برم دادگاه اینو نوشته. دعوی الف.ف به طرفیت سهامی بیمه ایران و س.م مبنی بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی باتوجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاد تصمیم خواهد شد (نتیجه عدم حضور جلب است).
مهلت زمانم نوشته: مهلت حضور 5روز از تاریخ 98/10/5 علت حضور: دفاع از اتهام انتسابی....... خب من کی برم چی گفته چیکار کنم لطفا بگین ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. به نظر می رسه شما فعلا طبق نظریه کاردان فنی مقصر شناخته نشدید و ممکن طرف مقابل شما به نظریه اعتراض کنه و اظهار نظر در مورد تصادف به کارشناس یا هیات کارشناسان سپرده بشه و درصدی از تقصیر به عهده شما گذاشته بشه.