مشاوره حقوقی رایگان - نزول

با سلام .. بنده مدت 4سال هست که مبلغ 25 میلیون از کسی نزول کردم و تا به حال مبلغ 57 میلیون به صورت ماهیانه پرداخت کردم که اکثر پول ماهیانه را به صورت چک داده ام و از بانک پاس کردن حال باز 25 میلیون بدهکارم یعنی با احتساب 57 میلیونی که داده ام و 25 میلیونی که اصل پول بوده 82میلیون باید بدهم حال لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اثبات این قضیه خیلی سخته و معمولا دادسرا و دادگاه ها هم خیلی نظر مثبتی در مورد این قضیه ندارند. ضمن اینکه در قانون هر دو نفر مجرم هستند هم ربا دهنده و هم ربا گیرنده .