مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

پسر بنده 10،5سالشه با دوستش بازی میکردن که 2پسر 16 ساله اونارو به اجبار و تهدید و زور میبرن جای خلوت راهروی طبقه آخر آپارتمان،و مجبورشون میکنن به آلت اونا دست بزنن و اونا رابطه لمسی هم با اینها انجام دادن به مدت چند بار ،بچه های 11ساله میترسن و به ما اطلاع نمیدن،ما امروز متوجه شدیم اما 16 ساله ها انکار میکنند،لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم شکایت به جایی میرسه و ثابت شه اونا حکمشون چیه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای اثبات نیاز به دلایل دارید مانند شهادت شهود اقرار

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قابل شکایت است وحسب مورد جزای نقدی وحبس دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به آنها تجاوز جنسی به نحوی که خدای نکرده مقعدشان آسیب دیده باشه ، نشده است و فقط در حد بازی بوده، به نظرم شکایت بی فایده است و بلکه ضرر هم دارد ، موضوع را به هیچکس نگویید و مواظب بچه خود باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.