مشاوره حقوقی رایگان - انتظار به خدمت در نیروی انتظامی

سلام و عرض ادب به وکلای محترم،
بنده مدتی قبل توسط رییس حفاظت و اطلاعات یکی از شهرستانها به دفترش دعوت شدم . در بدو ورود ایشان یک برگ توجیه و ارشاد جلوم گذاشتن که در آن اتهاماتی از قبیل سواستفاده از موقعیت شغلی و رابطه نامشروع ذکر شده بود
در خصوص سواستفاده از موقعیت شغلی ایشان مدعی بودن که من با اخذ مبالغی برای اجرای حکم جلب نیابتی به یک شهرستان خارج از حوزه قضایی رفتم و حکم را اجرا کردم در حالی که صحت نداره و هیچ حکمی توسط من در خارج از حوزه قضایی اجرا نشده و دلایلی هم دال بر اثبات ادعا ارائه نکردن و گفتن همین که برای ما اثبات شده است کافیه .
در خصوص رابطه نامشروع رییس محترم در برگ اسامی 10 خانم را ذکر کرده بودن که من 1 نفر را میشناختم و 9 نفر دیگر را اصلا نمیشناختم و اسامی آنها را نیز تا به حال نشنیده بودم.ایشان مدعی بودن که من با این 10 خانم رابطه غیر اخلاقی داشتم و این رابطه ادامه نیز دارد.ما تلفن شما را شنود کردیم و تمامی مکالمات و پرینت پیامک های شما در دسترس ما است و برای ما این ارتباط محرز است.
باید عرض کنم من فقط 1 نفر را میشناختم که آن 1 نفر نیز وکیل یک پرونده ای بوده و من بابت پیگیری پرونده وی را طی تماس و ارسال پیامک دعوت کردم که متن پیامهای من نیز در گوشی من موجوده و هیچ ارتباطی خارج از چهارچوب کاری با ایشان نداشتم و ندارم و هیچ قرار و تماس جز همان 2 باری که بابت پرونده با ایشان صحبت کردم پیام دیگری ارسال نکردم
رییس حفاظت صراحتا مدعی شنود بودن و میگفتن برای ما اثبات شده است و ما برخوردمان را خواهیم کرد و خواستار درج توضیح توسط من در برگ توجیه شد که من به ایشان گفتم اولا شما برای شنود و پرینت هیچ حکم قانونی ندارید و به همین دلیل نه مرا بازداشت میکنید نه برای برگ متهم جلویم میگذارید و فقط یک برگ توجیه بی ارزش جلویم گذاشتید و میخواهید که اکاذیب شما را توضیح دهم و من توضیحی جز اینکه بگویم تمامی موارد کذب است ندارم و فقط این جمله را نوشتم.
با این حال مرا به مدت 2 ماه انتظار بخدمت کردن و میگویند کمسیون داخلی نیز خواهیم گرفت
چطور میشود بدون اینکه قانون رعایت شود تنبیه شوم آن هم بای کارهایی که مرتکب نشدم . حال در کل محل کارم همکارانم میگویند قلانی بعلت ارتباط با خانم معلق شده است و با آبرویم بازی شده در حالی که این موضوع واقعیت ندارد و من حاضرم آنها هرکسی را که میگویند با آنها رابطه دارم را حضورا بیاورند . آنها با گزارش کذبی که برایم کردن آبروی مرا و حتی همان 9 خانمی که نمیشناسم و خانم وکیلی که فقط بابت پرونده نزد من آمده را در خطر گذاشتن و با حیثیت شغلی و اجتماعی من بازی کردن
ایا این عمل حفاظت قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد