مشاوره حقوقی رایگان - عدم اخذ پایان کار

سلام وقت بخیر، بنده مغازه ای رو به صورت اقساط خریداری کردم و موظف شدم طی 6 ماه اقساط رو پرداخت کنم و فروشنده هم موظف شد پس از اتمام اقساط پایان کار رو تحویل بدن اما الان 2ماه گذشته و پایان کار نمیگیرن ، در قولنامه ذکر شده در صورت عدم اخذ پایان کار پس از پایان اقساط طبق قانون عمل خواهد شد ، خواستم بدونم چطور باید شکایت کنم و طبق قانون چه کاری میتونم انجام بدم؟ ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست الزام به انجام تعهدات فروشنده به دادگاه تقدیم نمایید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام الزام به اخذ پایانکار و تنظیم سند کنید و چنانچه خسارتی در قرارداد تعیین کردید مطالبه کنید