مشاوره حقوقی رایگان - نقاشی ساختمان

با سلام، من آپارتمانی رو 7 سال پیش بصورت نقاشی شده ب مستاجری اجاره دادم و تو این هفت سال ،هر سال تمدید اجاره کردیم ، بعد از گذشت 2 سال ب علت نشتی آب ناودون ی قسمت از دیوار پذیرایی رنگ پس داده و زرد شده و همچنین چندجای دیگر دیوار نزدیک دستشویی و حموم بدلیل نم دادن زرد شده و قسمت درونی در حمام دچار پوسیدگی کامل شده،الان بعد 7 سال ک مستاجر نشسته امسال درخاست نقاشی ساختمون کرده خاستم بدونم هزینه نقاشی برعهده مستاجر هست یا مالک؟البته الان نقاش درحال نقاشی کل ساختمون از کمد ،درهای اتاقها و نرده های تراز ،درهای دستشویی و حموم و... هست
خاستم بدونم آیاکل هزینه برعهده مالک هست یا نه بر عهده مستاجر هست یا نه بدلیل نمدار شدن دیوار و خرابی در حموم و... هزینه نصفه
کلا چجوریه؟

پاسخ ها :

هزینه نقاشی ملک اجاره ای هزینه های بر عهده مستاجر هزینه های بر عهده موجر