مشاوره حقوقی رایگان - درباره هزینه زیباسازی پارکینگ

من ساکن آپارتمان 8 واحدی هستم که دارای دو طبقه پارکینگ به تعداد 3پارکینگ همکف و 5 پارکینگ منفی 1 می باشد یکی از همسایه‌ها اصرار به زیبا سازی پارکینگ منفی 1 با مشارکت همه همسایه ها را دارد دیوارها مشکلی ندارد و فقط جهت تمیز شدن و شکیل شدن اصرار دارد
آیا درهزینه زیباسازی (تاکید دارم زیبا سازی) ما سه پارکینگ همکف شریک هستیم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی مالکین باید مشارکت کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار برای کل مالکین اجبار نیست میتوانید مشارکت نکنید، بخصوص برای شما که در منفی یک پارکینک ندارید مگر انباری داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زیبا سازی جز هزینه های عادی اداره ساختمان نمیباشد و اقدام در این قبیل موارد رصایت همه مالکین را میخواهد و در صورت مخالفت حتی یک نفر از مالکین حتی بصورت رایگان هم امکان اقدام و بازسازی وجود ندارد