مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده

دوست بنده به بنده در مورد وام 4 میلیاردی یکی از کارکنان پالایشگاه توی واتسآپ مفصل توضیح داد و قرارشد من مبلغ200میلیون به حسابی که دوستم معرفی میکنه واریز کنم و 300 تومن هم وفتی وامم گرفتم به طرف صاحب حساب بدهم که جمعا میشد 500 میلیون به اون طرف صاحب وام بدهم و امتیازشو بخرم.
200 میلیون به حسابش واریز کردم ولی دیگه هیچ کاری انجام نداد و همش پیچوند منو تا الان که دیگه مطمئن شدم هیچ وامی وسط نبوده و میخاسته ازم پول بکنه . متاسفانه پول از دوحساب دیگه به حساب ایشون واریز کردم و دسترسی به نفرات صاحب حساب ندارم ولی فیشهای واریزی و تمام پیامای دوستم موجوده البته روی واتزآپ.
میخام ببینم چکار میتونم بکنم که بتونم پولمو پس بگیرم؟
باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه وجه بااستناد به مدارکتان دهید