مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته

اگر یک شخص با یک دست نوشته و امضا بدون اثر انگشت؛ تمام اموال خود را به شخص دیگری ببخشد . و در دست نوشته صراحتا اعلام کند که هر انچه که به نامش هست تا این تاریخ به شخص دیگری بخشیده است . ایا شخصی(که اموال به او بخشیده شده طی یک دست نوشته ) میتواند ادعا کند که تمام انچه که شخص تا ان تاریخ داشته متعلق به ایشان است و اموال را از شخصی که بخشیده بگیرد
بین دو نفر هیچ قرابت نسبی وجود ندارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است. مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
برای تحقق کامل عقد هبه ، باید قبض محقق گردد و تا‌ زمانی که قبض صورت نگیرد عقد هبه به صورت کامل محقق نشده است

و امکان رجوع از ‌ هبه توسط واهب وجود خواهد داشت