مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوجه

سلام زنی که 10 ماه تمام کتک بخورد و فحش بشنود و دعوا باشه تو خونش خرجی خونه نگیره حتی ندونه حقوق شوهرش کجا میره تکلیفش چی هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل شکایت بابت ضرب و جرح و عدم پرداخت نفقه و نهایتاً طلاق

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت ضرب وجرح، ونفقه امکان طرح شکایت وجوددارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر زمان که ایشان ضرب و جرح می‌کند با پلیس 110 تماس گرفته تا گزارش تهیه شود و سپس طرح شکایت کنید بابت ضرب و جرح توهین و عدم پرداخت نفقه و تلاش کنید برای تمام موارد فوق دلایل از جمله شهود نظریه پزشک قانونی گزارش پلیس را جمع آوری کنید نهایتاً باصدور احکام مربوطه علیه ایشان می‌توانید تقاضای طلاق نمایید