مشاوره حقوقی رایگان - یه سیم کارت به برادر خانمم که اتباع هس گرفتم بعداز3سال ونیم از گوشی سرقتی سردرآورده

یه سیم کارت به برادر خانمم که اتباع هس گرفتم بعداز3سال ونیم از گوشی سرقتی سردرآورده
الان شاکی دارم وتودادگاه وابلاغیه هابه دلیل نداشتن وثیقه حضورپیدا نکردم ومحکوم شدم چطوربیگناهیموثابت کنم واخواهی زدم حتی خونه شاکی رفتم وبرادرخانمم وهم بردم این گفت من سیم کارت وگم کردم ولی میدونم باکسی رابطه داشته وسیم کارتم وداده بوده به اون خانم

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

پول گوشی شاکی رو بدین و رضایتش رو حاصل کنید و بعد تقاضای واخواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه رسیدگی در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
واخواهی نمایید و واقعیت را بیان نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید از خودتان دفاع کنید تا رسیدگی شود