مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی کیونت

با سلام بنده یکی از دوستانم دوماه پیش بهم زنگ زده بود گفت مشهدم توی هتلم گفت کار برات پیدا کردم بیا منم بخاطر که بیکار بودم رفتم اونجا گفت حالا که امدی چهار روز بشین اموزش ببین من اطلاعی در مورد این کار رو نداشتم چهار روز موندم اون سردستش میگفت شرکت ما خارجی استش ما با دلار کار میکنیم باید یک طور مسافرتی بخری منم هیچ اطلاعی در مورد این کارو نداشتم 33 میلیون پول قرض کردم بهشون دادم تا یک دو هفته بعد چندتا از مامور امدن روی همون خونه مارو گرفتن بردن اگاهی به ما گفتن شما بی گناه هستید
قربانی شده هستید و هیچ زیر مجموعه نداشتم و هیچ نفری هم نیاوردم که پورسانتی بگیرم دیگه بعدش ما همون طرف که ما بهش پول داده بودیم دستگیر شد توی همون خونه دیگه ما 7؛8 نفر شاکی بودیم و شکایت کردیم از همون طرف زندانه دیگه ما برگشتیم شهرمون دیگه اگاهی گفت بهتون خبر میدیم برای دادگاهی ایا پول های ما بر میگرده
و گوشی های موبایل ازمون گرفتن گفتن باید پلیس فتا بازرسی کنه ایا بعد از این که بازرسی شد گوشی هامون بهمون پس میدهن لطفا جواب بدین ممنونم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام. گوشی ها بلحاظ عدم استفاده برای عمل مجرمانه به شما اعاده خواهد شد ولی در خصوص 33 میلیون تومن وجه علی القاعده شما خرید اینترنتی نمودید قابل استرداد نیست. ولی برخی از این مراکز با وجوه دریافتی از زیر مجموعه محصولی خریداری نمیکنن و در واقع از این طریق مبادرت به کلاهبرداری مینمایند. شرایط پرداخت وجه و نحوه تحویل آن تعیین کننده است. موفق باشید