مشاوره حقوقی رایگان - تصرف غاصبانه

باسلام
متصرف ملکی پس از اطلاع از صدور حکم خلع ید و لزوم تحویل ملک، تمام لوازم و متعلقات داخل ملک شامل درب ها و پنجره ها، کابینت ها، شیرآلات و دیگر وسایل را بدون اجازه مالک از آپارتمان خارج و و به نفع خود ضبط کرده است. همچنین به تخریب دیوارها دست زده است
لطفا بفرمایید رفتار مرتکب (برداشتن اموال متعلق به ملک و تخریب دیوارها) تحت چه عنوان یا عناوینی در مراجع قضایی کیفری قابل پیگیری می باشد؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرایم خیانت در امانت و تخریب عمدی مال غیرمنقول به منصه ظهور رسیده است بنابراین شما بایستی شکوائیه تحت عناوین مجرمانه صدرالذکر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.