مشاوره حقوقی رایگان - تقصیر خدمات و مسئولین

با سلام و درود فراوان
حدودا از ده سال پیش عروسم با خانوادش شروع کردن بر علیه ما پاپوش درس کردن که من دو ساله متوجه شدم اما دست بردار نیستن هر جا میرم نمیزارن کارم را بیفته دو روز پیش رفتم خدمات قضایی که به عنوان شکایتم اعتراض کرد و گفت ما فقط چیزی که تو سیستم داریم میزنیم که دو تا از عنوان ها فساد مالی و اقتصادی بود که نزد
بعد که بقیه رو زد تو قسمت دلایل اول نوشت سایر دلایل و مستندات
گفتم اینو پاک کن گفت نمیشه فرم به این صورت هستش که من شکایتی که شخص دیگه ای ازم کرده بود رو نشون دادم گفتم میشه اینم مدرکش نگاه کرد گفت این اسکنه یعنی چی اسکنه ؟
تمام مواردی که من از خدمات قضایی فرستادم دیدم همین جوریه چون طرف خصومت داره اینکاره کرده حالا چه جوری اقدام کنم ؟ چه جوری ثابت کنم چون قبلا رفتن حکم گرفتن من این کار رو می کنم و ثنا رو حک کردم هر چقدرم پیگیری می کنم بی نتیجه س، حتی نمی تونم به پرونده دسترسی داشته باشم فقط عنوانشو متوجه شدم راهنمایی کنید
چند بار پیش دادستان رفتم و گفتم که دادستان هم جواب نگرفتم وقتی اعتراض کردم گفتن اون دادستان نبوده جانشینش بوده باز پیگیری کردم که بعد کلی دست دست کردن و امروز برو فردا بیا گفتن اون رفته دادستان عوض شده، میدونم ودوباره کاری می کنن من نتونم دادستان رو ببینم چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نظر دفتر خدمات قضایی صحیح میباشد
خود شما باید دادخواست خود را به صورت صحیح و قانونی مطرح نمایید