مشاوره حقوقی رایگان - چت بین دو فرد مجرد

با سلام. اگر پسر و دختر مجرد بدون شناخت هم و بصورت ناشناس در فضای مجازی یا به قصد آشنایی یا بدون قصد اشنایی و گذرا با هم‌چت کنند(هرگونه چت چه ساده چه جنسی) در صورت عدم شاکی و شکایت. باز هم جرمه و مجازات داره یا نه؟؟
(البته چون در چت شناخت وجود نداره ممکنه یکی متاهل باشه اما خودش رو مجرد معرفی کنه و طرف مقابل ندونه)

پاسخ ها :

رابطه مجازی