مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

سلام خسته نباشید ما یه موضوع شکایت مبنی بر اتمام قرارداد مستاجر و بلند نشدن ان 2ماه بلند نمیشن ما هم شکایت کردیم داداگاه تشکیل شد فرستادن شواری حل اختلاف که توافق کنیممم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه پروسه رای اعتراض اینااا و حدود مااا کی میتونیم ایناا رو بلند کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.اگر دادخواست تخلیه فوری نباشد. زمان بستگی به حجم پرونده های شهرستان محل طرح خواسته دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سامانه اطلاع رسانی پرونده با درج شماره پرونده از قسمت روند کار چک کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمیتوان زمان مشخصی را متصور شد

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

رای تخلیه ملک قابل اعتراض نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید