مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری پدر بزرگ توسط نوادگان اناث

با سلام وعرض ادب
پدرم دارای بیماری صعب العلاج وقبل از فوتشان مستمری بگیر پدرشان بوده اند میخواستم بپرسم بعد از اثبات موارد قابل قبول برای دریافت مستمری پدر بزرگم ،، چند درصد مستمری ایشان شامل حال من می شود؟(یک سوم یا 25%)
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل ایشان بوده‌اید امکان اخذ مستمری از پدربزرگ وجود خواهد داشت