مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام اگر کسی به دختری علاقه داشته باشد و این علاقه یه طرفه باشد و پسر بزور با دختر رابطه جنسی کند و پرده بکارت دختر را پاره کند دختر و پدرش از پسر شکایت کردند حکم و مجازات پسر چیست؟
پسر این کار رو کرده تا شاید از این طریق به دختر برسد و بتوند با دختر ازدواج کند و مجبور کند دختر را تا باهاش ازدواج کند ولی دختر شکایت کرده خواهشا سریع و کامل جواب بدین مجازات پسر چی است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سؤال کراراً به انحاء مختلف (گاهی از زبان زانی و گاهی دیگر از زبان زانیه) تکرار و پاسخ مقتضی نیز قبلاً به آن ارائه شده است !

پرسشگر :

سلام لطفا جواب کامل و واضع بدهید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

خیلی راحت بگم بهت مجازاتش اعدامه.حتی اگر خانواده رضایت به ازدواج بدهند