مشاوره حقوقی رایگان - شاکی داشتن

باسلام من یک کارت عابر بانک که رمزشم روش بوده را گم کرده بودم بعد ازیه هفته ای پیامک اومد که دو تومان واریز شد موندم که قرار نبوده کسی پولی برام بفرسته بعد از چند دقیقه پیامک ها برداشت شروع شد 200هزار و300هزارو600هزاروخلاصه نیم ساعت نشد که همه پولارو به همین طریق برداشت من ترسیدم که شر نشه با گوشی کارتمو مفقودی رفتم بانک که کارتمو بگیرم چون بانک صادرات بود گفت باید بری کافینت درستش کنه رفتم کافینت گفت بای کد پستی وفلان وفلان بیاری من هم نداشتم دیگه وقت نکردم دنبالشو بگیرم ولی خاطرجمع بودم که مفقودی زدمش تا اینکه یک سال ونیم گذشت رفتم بانک که درستش کنم گفت از دادگاه حسابتونو بستن بعد سیم کارتهام یه پیام اومد که به جرم کلاه برداری وشکایت آقای x از دادگاه جرایم رایانه ای تهران و مسدود شدن حالاسیم کارت بهم نمیدن با همون کارت عابرم که مسدوده وحالادوتا حساب دیگه دارم هنوز نبستن بنظر شما این حسابهامو هم میبندن یانه حقیقتش من کرایه همون تهران رفتنش هم نداشتم دنبالشو نگرفتم حالا تو اطلاع ازپرونده میزنه مختومه شده یعنی چی حکمم دادن چی اگه حکم دادن از کجا باید مشاهده کنم چون ابلاغی من یادم نیست ونیامده برام باتشکر لطفا پاسخ بدهید اجرکم من الله

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با حساب شما اقدام به کلاهبرداری شده است. برای اطلاع از وضعیت ابلاغ‌ها و همچنین رونده پرونده خود، توصیه می‌شود از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش اقدام بفرمائید.