مشاوره حقوقی رایگان - عدم اقدام به فک پلاک توسط خریدار

من یه پراید داشت که 3 سال پیش فروختمو بهش یه وکالت یه ماهه دادم واسه تعویض پلاک و سند زدن ولی الان واسم پیامک اومد که خودرو شما به پارکینگ منتقل شد متوجه شدم که اصلا طرف تعویض پلاک نرفته چیکار باید بکنم حوصله شکایتو شکایت بازیم ندارم طرفم نمیشناسم اصلا چون بعد من طرف چند دست چرخونده بود ماشینو بعد وکالت دادم به اون اخریه

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
راهی جز اقدام قانونی ندارید و باید از طریق دادگاه اقدام نمایید