مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام. همسر من چند روز پیش منو کتک زد و از خانه بیرون کرد من زنگ زدم 110 آمدن و صورت جلسه کردن و بهم گفتن برم دفتر قضایی شکایت کنم از اولم دست بزن داشت و دوبار هم من شکایت کردم حتی محکوم هم شد ولی رضایت دادم به خاطر بچم ولی الان دیگه خسته ام میخام جدا بشم منتها همسرم تا الان تمام هزینه ها پرداخت کرده من نمی تونم دروغ بگم برم شکایت کنم برای ترک انفاق فقط میخام طلاقم راحتر بشه با این صورت جلسه می تونم ثابت کنم برای عسر و حرج و از ایشون شکایت کیفری نکنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و باید عسر و حرج شما اثبات گردد
و شما باید به سه شکوائیه مطرح شده استناد نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید ابتدا به جرم ضرب و جرح عمدی از ایشان شکایت کرده و حکم محکومیت بگیرید.
به استناد حکم محکومیت فعلی و سابقه قبلی ایشان به دلیل عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه خانواده ثابت کنید زوج همیشه شما را مورد ضرب و شتم قرار می هر و امنیت جانی ندارید در این صورت می توانید طلاق بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما ترک انفاق نمی‌باشد

می‌توانید بابت مهریه نفقه و اجرت اجرت المثل خود دادخواست بدهید و با توجه به محکومیت‌های مکرر زوج می‌توانید درخواست طلاق دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به دلیل ضرب و‌جرح‌ و رفتار نامناسب و اثبات عسر وحرج خود به این دلیل تقاضای طلاق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دشوار است
حتی المقدور توافقی اقدام کنید
یا
تمام حقوق خود را ضمن دادخواست بذل و تقاضای طلاق نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای احراز عسر و حرج، حتماً نیاز به حکم قطعی کیفری مبنی به ضرب و جرح دارید تا بتوانید اقدام به طلاق کنید و صرف صورتجلسه اکتفا نخواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید شکایت کیفری ضرب و شتم بکنی تا محکوم شود بعد بتونی با استناد به آن طلاق بگیری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست طلاق به علت عسر و حرج زوجه دهید تا بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول شکایت کنید بعد محکوم کنید شوهر خود و سپس رضایت ندهید تا مجازات شود تا از ادامه این قبیل موارد خودداری کند بعد میتواند از مصادیق عسر و حرج و طلاق باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شکایت قبلی و صورتجلسه فعلی را ضمیمه هم کنید دادخواست طلاق دهید