مشاوره حقوقی رایگان - کسر مالیات و بیمه از حقوق

با سلام و تقدیم احترام
من مدیر داخلی یه کلینیک هستم و تایمم 44 ساعت کامل در هفته است و اضافه کاری ها هم طبق توافق برای من حساب نمیشه و خارج از تایم کاری هم ماموریت دارم و حقوق ماهانه چهار میلیون و دویست هزار تومان است. اما متاسفانه هر ماه یه کسری متغیر و متفاوت از حقوقم اعمال میشه که من دلیلش رو نمیفهمم. و وقتی سوال میکنم میگن که ما اینو موارد رو متغیر میزنیم که خیلی مالیات شامل حالتون نشه. میخواستم خواهش کنم لطفا بگین به این حقوق چقدر مالیات و بیمه تعلق میگیره و کسر میشه و پاداش و ماموریت هم شامل مالیات و بیمه میشه یا خیر ؟ مرسی. امکان آپلود نبود وگرنه ریز جزئیات رو براتون میفرستادم. سپاس از وقتی که میزارین. متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بیمه 7 در صد حقوق مالیات 10درصد مازاد بر سقف معاف از مالیات سال 98