مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

با عرض سلام و ادب خدمت شما
من در مهریه ام ذکر شده که 3دانگ خانه مسکونی به نام زوج به من تعلق میگیره

و همسر رفته چند ماه قبل خانه ای که در آن از ابتدا زندگی میکردیم را چون قول نامه ای بوده و سند به نامش نخورده بوده
رفته زده به نام دامادشون و خودش به عنوان مستاجر شده که صوری بوده و نتوانم ازش بگیرم

گفتن اگر بتوانم کپی قول نامه را پیدا کنم
می شود صوری بودن این املاکی که رفته اینکار کرده را لغو کرد
و 3دانگ خانه را بگیرم ازش

لطفا در این مورد راهنمایی کنید
که چکار کنم حقمو ازش بگیرم

و الان فقط سکه های مهریمو اجرا گزاشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست ابطال‌ معامله صوری بدهید.
برای اثبات معامله صوری باید مدرک ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در عقدنامه ، خانه معلوم و معین به عنوان مهریه ذکر شده باشد و مشخصات و پلاک ثبتی خانه ذکر شده باشد مالک خانه ، زوجه میباشد
و در صورت انتقال خانه توسط زوج ، امکان بطلان معامله و انتقال وجود خواهد داشت و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ربطی به کپی قولنامه ندارد پروسه شما کلا ارتباطی به این امر ندارد و معامله صوری شما را به جایی نمیرساند